Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، هفتاد و سه روز پس از شیوع کرونا در کشور براساس اعلام وزارت بهداشت ۹۵۶۴۶ نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند که از این تعداد ۶۰۹۱ نفر فوت شده و ۷۶۳۱۸ نفر بهبود یافته‌اند. رییس‌جمهور در تماس تلفنی با وزیر بهداشت بر ضرورت تعیین شاخص‌های سه وضعیت سفید، زرد و قرمز از سوی وزارت بهداشت و درمان تاکید کرده و گفته است، دستورالعمل‌های بهداشتی برای بازگشایی و از سرگیری فعالیت‌ها در شهرستان‌های دارای هر کدام از این سه وضعیت، تدوین و ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا از امروز شنبه ۱۳ اردیبهشت استفاده از لوازم حفاظت شخصی به ویژه ماسک در وسایل حمل و نقل عمومی به ویژه مترو الزامی است. روز گذشته نیز شایعاتی مبنی بر بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها در برخی استانها در فضای مجازی اعلام شده بود که در همین رابطه سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا بازگشایی مدارس و دانشگاه‌های ۱۱ استان از اول هفته آینده را شایعه و کذب محض خواند و گفته است؛ چنین دستوری به هیچ وجه از سوی رییس محترم جمهوری صادر نشده و چنین مصوبه‌ای از ستاد ملی مقابله با کرونا وجود خارجی ندارد.رییس سازمان غذا و دارو هم با تاکید براینکه قطعا موج دوم و سوم کرونا را در کشور خواهیم داشت، درباره ساخت واکسن کرونا اعلام کرده است؛ به دلیل پیچیدگی ماهیت ویروس کرونا ساخت واکسن آن به آسانی میسر نیست و کشور‌هایی که در دنیا ادعای ساخت واکسن کرونا را دارند، بیشتر جنبه تبلیغاتی و حتی انتخاباتی است.

فوت ۳۱ راننده تاکسی در کشور بر اثر کرونا

روند نزولی آمار ابتلا در بین تاکسیران‌ها

تداوم بلاتکلیفی مابه التفاوت کرایه نفر چهارم

«مرتضی ضامنی» مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی کشور در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه با توجه به اجباری شدن استفاده از ماسک در ناوگان حمل‌و‌نقل عمومی، ‌آیا این اقدام در تاکسی‌ها نیز اجرایی می‌شود؟ گفت: استفاده از ماسک و دستکش در حوزه حمل و نقل عمومی انبو‌ه‌بر مدنظر است و قرار است؛ در مترو و اتوبوس این اقدام اتفاق بیفتد و هنوز در خصوص اجباری شدن استفاده از ماسک در تاکسی چیزی اعلام نکرده‌اند. 

او در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی و کاهش سرنشینان تاکسی،‌ چرا هنوز مابه التفاوت نرخ کرایه تاکسی تعیین تکلیف نشده است؟ گفت: در این باره با دو موضوع مواجه هستیم که آیا قرار است، اجرای این طرح ادامه‌دار باشد و یا اینکه در یک مقطع خاصی طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در تاکسی‌ها اتفاق بیفتد. 

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی کشور تصریح کرد: بر همین اساس به شورای عالی ترافیک شهرهای کشور به عنوان متولی این موضوع اعلام شده که اگر قرار است این طرح تداوم داشته باشد، حتما باید نسبت به آن تعیین تکلیف شود و وضعیت کرایه یک نفر حذف شده مشخص شود. 

ضامنی با تاکید بر اینکه نباید در تعیین‌تکلیف این مساله تعلل شود، افزود: اگر مبنای محاسبه کرایه محاسبه مسافر در سامانه تاکسیرانی را سه نفر قرار دهیم،‌ این اقدام می‌تواند مشکل را حل کند. در نتیجه اگر قرار است که در طولانی مدت طرح فاصله‌گذاری اجتماعی ادامه یابد، حتما باید نسبت به نرخ کرایه تاکسی‌ها تعیین تکلیف شود، اما در حال حاضر که مقطعی در حال اجرا است قرار بر این شد که افزایش قیمت صورت نگیرد. 

او در پاسخ به این سوال که اما برنامه‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا با توجه به شرایط به صورت مقطعی پیش می‌رود و ممکن است به صورت مقطعی تا ماه‌های آینده این طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در تاکسی‌ها ادامه یابد، گفت: پیگیر این مساله هستیم تا بتوانیم کرایه تاکسی‌ها را تعیین تکلیف کنیم، اما در نهایت تصمیم‌‌گیرنده درباره این مساله شورای عالی ترافیک شهرهای کشور است. سازمان تاکسیرانی موارد مورد نظر و راهکارها را اعلام کرده است و در نهایت آن مرجع به عنوان بالاترین مرجع در این حوزه باید تصمیم‌گیری کند و در صورتی که ابلاغ کند، قابلیت اجرا دارد. 

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی کشور همچنین درخصوص آخرین آمار فوتی‌ها و ابتلای رانندگان تاکسی به کرونا در کشور اظهار داشت: در کل کشور در حوزه تاکسیرانی ۳۱ نفر در اثر ابتلا به کرونا فوت شده‌اند و روند فوتی‌‌ها نزولی بوده است و بیشترین تعداد فوتی‌ها مربوط به ماه‌های اسفند و فروردین بوده است.

ضامنی ادامه داد: تاکنون ۴۵۰ نفر از رانندگان تاکسی به کرونا مبتلا شدند و در آمار مبتلایان نیز روند نزولی است، چرا که رانندگان به رغم تمام فشارهایی که به آنها وارد است‌، اقدامات بهداشتی را خودشان انجام دادند و امیدواریم آمار مبتلایان این حوزه نیز به صفر برسد. 

او در پاسخ به سوالی در خصوص سرانجام ارائه کمک حمایتی دولت به تاکسیران‌ها  که بنا به گفته رانندگان  هنوز کمکی ارائه نشده است، اظهار داشت: هنوز کمک‌ها به دست رانندگان نرسیده است. تکلیف ما شناسایی رانندگان مشمول و معرفی به وزارت رفاه بوده است که این اتفاق افتاده است و پیگیر هستیم تا فرایند اجرای این حمایت‌ها دولتی تعریف شده سریعتر شود.

برگزاری مراسم مذهبی در "مسجد ارگ" متوقف شد

طرح ترافیک نباید تا اطلاع ثانوی در تهران اجرا شود

مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا حکم مصوبات شورای امنیت ملی را دارد

«انوشیروان محسنی بندپی» استاندار تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره اجرای مجدد طرح ترافیک که از سوی شهرداری تهران پیشنهاد شده بود، گفت: رییس ستاد ملی مبارزه با کرونا در کشور اعلام کرده‌اند تا اطلاع ثانوی طرح ترافیک نباید در کلانشهرها از جمله تهران اجرایی شود. 

وی ادامه داد: از امروز (شنبه) استفاده‌کنندگان از وسایل حمل و نقل عمومی ملزم به رعایت استفاده از ماسک و دستکش شده‌اند. با توجه به این دستور و مصوبه احتمال دارد که در خصوص اجرا یا عدم اجرای طرح ترافیک تجدیدنظر شود که البته این موضوع نیز باز از طریق ستاد ملی کرونا و دکتر نمکی اعلام می‌شود؛ یعنی بعد از چند روز از اجرای طرح الزام استفاده از ماسک در حمل و نقل عمومی به ویژه مترو در خصوص اجرای طرح ترافیک در ستاد ملی کرونا تصمیم گیری و از سوی دکتر نمکی اعلام می‌شود. 

استاندار تهران خاطرنشان کرد: باید چند روزی از اجرای طرح استفاده اجباری از ماسک در حمل و نقل عمومی بگذرد و بتوانیم نتایج آن را بررسی کنیم. مردم لازم نیست از ماسک‌های برند و قیمت بالا استفاده کنند، بلکه با یک پارچه کتانی یا نخی می‌توانند در منزل برای خود ماسک تهیه کنند و با قرار دادن یک دستمال کاغذی در آن از این ماسک استفاده کنند. ما باید در ابتدا ببینیم مردم تا چه حد در این طرح همراهی دارند و اجرای این طرح چقدر اثرگذار است و نتایج آن سپس در ستاد ملی کرونا بررسی می‌شود و باز مجدد در ستاد ملی تصمیمات جدید اخذ و اطلاع‌رسانی می‌شود. 

محسنی بندپی در پاسخ به این سوال که باتوجه به هشدارهای دکتر زالی درباره حضور حداکثری مردم در بوستان‌ها و پارک‌ها آیا تصمیمی مبنی بر تعطیلی مجدد این اماکن اتخاذ شده است، تصریح کرد: دکتر زالی به درستی به این مورد اشاره کرده‌اند و باید بدانیم که بیماری کرونا در محیط‌های جمعی و شلوغ میزان گسترش و شیوع آن بسیار بالایی دارد.

وی ادامه داد: شهردار تهران در یک هماهنگی مشترک 4 پارک بزرگ را که خارج از کنترل و نظارت بود، مانند پارک چیتگر و سرخه حصار را بازگشایی نکرده و همچنان در حال تعطیلی قرار داده است. پارک‌های داخل شهر نیز قابل بررسی است و تلاش بر این است که در این پارک‌ها از اطراق کردن مردم جلوگیری شود و صرفا با رعایت فاصله اجتماعی برای قدم زدن از پارک‌ها استفاده شود و ادامه تعطیلی پارک‌های بزرگ در اطراف تهران به ما کمک کرده است که با احتیاط بیشتری جلو برویم. 

استاندار تهران در پاسخ به این سوال که آیا در حال حاضر از اطراق در بوستان‌ها و پارک‌های داخل شهر توسط نیروهای شهرداری جلوگیری می‌شود؟ گفت: بله، شهرداری در بحث بیماری کرونا هم در نظافت معابر و ضدعفونی کردن وسایل حمل ونقل عمومی و دیگر اقدامات سنگ تمام گذاشته است. در روز یک اتوبوس 4 بار ضدعفونی می‌شود. همچنین مترو نیز در روز در دفعات متعدد ضدعفونی می‌شود. اگر مردم نیز در استفاده از ماسک در وسایل حمل و نقل عمومی همراهی خوبی با ما داشته باشند و رعایت کنند، می‌توانیم در کنترل بیماری اقدامات موثرتری برداریم. 

محسنی بندپی همچنین درباره افرادی که برای بیمه بیکاری ثبت نام کرده‌اند، تصریح کرد: در استان تهران 149 هزار نفر برای دریافت بیمه بیکاری ثبت نام کرده‌اند و با توجه به مقررات تامین اجتماعی و بررسی‌هایی که صورت می‌گیرد و به افرادی که مشمول شناخته شوند، بیمه بیکاری پرداخت می‌شود. 

وی همچنین درباره برخورد با فعالیت مشاغل پرریسک مانند رستوران‌ها و همچنین برگزاری تجمعات مذهبی گفت: اگر بدانیم کدام رستوران‌ها برخلاف مصوبات ستاد ملی کرونا بازگشایی کرده و فعالیت می‌کنند، قطعا با آنها برخورد می‌کنیم. مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا حکم مصوبات شورای امنیت ملی را دارد و همه ملزم به رعایت آن هستند. از دو شب گذشته نیز برگزاری مراسم در مسجد ارگ متوقف شده است و بزرگوارانی که در مسجد ارگ مراسم را برگزار می‌کردند این مراسم را متوقف کرده‌اند. رستوران‌ها و مشاغل پرریسک نیز تا زمانی که مصوبه‌ای مبنی بر بازگشایی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا برای بازگشایی آنها صادر نشده است، ملزم به رعایت هستند و باید تعطیل باشند.  

اعلام نقاطی در پایتخت که باید ضدعفونی شوند

ضدعفونی‌ها خیلی محدود و نظام‌مند شده است

«زهرا صدراعظم نوری» رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران در گفت‌و گو با خبرنگار ایلنا گفت: مساله ضدعفونی فضاهای عمومی باید با رعایت پروتکل‌ها و دستورالعمل‌ها انجام شود تا منجر به تخریب محیط زیست و یا هدررفتن منابع و صرف هزینه نشود. در ابتدا ضدعفونی‌هایی که انجام می‌گرفت به دلیل این بود که در شروع بیماری و شرایط بحرانی قرار داشتیم و شاهد ضدعفونی مکان‌های مختلفی هم بودیم.

او ادامه داد: معابر و فضاهای باز از این ضدعفونی مستثنی نبودند و البته این کار خیلی موثر نیست. اگرچه که از نظر روانی در ذهن شهروندان بسیار اثر داشت، اما باید به صورت اصولی انجام شود.

نوری با اشاره به جدید بودن این ویروس و ناشناخته‌ بودن آن گفت: کووید ۱۹ یک ویروس جدید است و هنوز ناشناخته‌هایی درباره آن وجود دارد و اثرات و عملکرد آن در همه ابعاد مشخص نیست، لذا وقتی در سطح شیوع پیدا کرد، اقداماتی از این دست صورت گرفت که به مرور زمان تصحیح شد. 

او ادامه داد: سازمان بهداشت جهانی نیز دستورالعمل‌هایی را منتشر می‌کند و وزارت بهداشت نیز همان‌ها را ابلاغ می‌کند. همچنین برخی دستورالعمل‌ها به صورت محلی و منطقه‌ای است و مدیریت شهری نیز با همکاری وزارت بهداشت دستورالعمل‌هایی نوشته و در حال اجرای آن است. در دنیا نیز این شیوه ضدعفونی اجرا شد، اما به مرور زمان به این جمع بندی رسیدند که اثرگذاری اندکی دارد و اکنون به سمت راه‌هایی می‌روند که اثربخشی بیشتری داشته باشد.

نوری گفت: بعضا گروه‌های داوطلب و مردمی نیز همکاری‌هایی داشتند، اما به مرور زمان و بررسی دستورالعمل‌ها به این جمع بندی رسیدیم که ضرورت ندارد همه نقاط ضدعفونی شوند و بیشتر سطوحی که تماس با آن برقرار می‌شود و همچنین فضاهای سربسته مانند مترو و اتوبوس کار ضدعفونی باید انجام گیرد.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با بیان اینکه ضدعفونی باید در معابر عمومی و نقاطی که تردد در آن بالا است و امکان آلودگی عمومی وجود دارد، انجام شود، تصریح کرد: اما اینکه در فضای آزاد ضدعفونی انجام شود، هیچ اثری نخواهد داشت و در نتیجه ضدعفونی‌ها خیلی محدود و نظام‌مند شده است و بر همین اساس در حال انجام است.

او در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه اعلام شد، شهرداری ضدعفونی مکان‌ها و مناطقی که شیوع بیماری در آنها بیشتر است را در اولویت قرار داده است، چه مناطقی اکنون بیشتر ضدعفونی می‌شوند؟ گفت: وقتی صحبت از مناطق می‌شود، این حرف بسیار کلی است و نمی‌توان گفت مناطقی که شیوع بیماری بیشتر است، ضدعفونی شوند. خیابان‌ها و معابر نقاطی نیستند که ضدعفونی در آنها انجام گیرد، اما محیط‌هایی مانند بازار تهران که سرپوشیده است، تردد در آن زیاد است و می‌تواند محلی برای انتقال ویروس باشد، همچنین اطراف بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، ناوگان حمل ونقل عمومی و محیط‌های مشابه آن ضدعفونی می‌شود، اما به صورت عام و کلی دیگر ضدعفونی انجام نمی‌شود.

نوری افزود: شست و شوی جوی ها و نهرها و کانال‌ها مانند روال همیشگی انجام می‌شود، چرا که این محل‌ها معمولا با دپو شدن پسماند عاملی برای تجمع میکروب‌هاست، لایروبی‌ها به روال معمول ادامه دارد، اما کار ضدعفونی به این معنا که با مواد خاص ضدعفونی کننده مانند آب اکسیژنه و آب ژاول انجام شود، اینطور نیست و معمولا با آب، کانال‌ها و مسیل‌ها شست و شو می‌شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران ادامه داد: اکنون ضدعفونی در سطح شهر محدودتر انجام می‌شود و بیشتر تلاش می‌شود تا سطوحی که در آن تماس برقرار است، این کار اجرایی شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا طرح فاصله گذاری اجتماعی پاسخ به این سوال استفاده از ماسک حمل و نقل عمومی ستاد ملی کرونا دستورالعمل ها خبرنگار ایلنا او در پاسخ وزارت بهداشت تعیین تکلیف محیط زیست وسایل حمل طرح ترافیک انجام شود اجرای طرح مسجد ارگ تاکسی ها پارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۰۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شماره‌گذاری این خوردوی باکلاس مدیران خودرو تا اطلاع ثانوی متوقف شد

به گزارش پارس نیوز، بر اساس اعلام سازمان ملی استاندارد ایران، مهدی انگورج، مدیرکل دفتر تخصصی ارزیابی انطباق صنایع، حمل و نقل و ماشین‌آلات سازمان ملی استاندارد ایران در نامه‌ای به پلیس راهور ناجا اعلام کرد: برابر بررسی‌های فنی به عمل آمده و با توجه به مفاد استاندارد ملی ایران به شماره 6924 در خصوص وجود نقص ایمنی بحرانی، ضمن تعلیق اعتبار تأیید نوع خودروی مذکور، ضروری است، شماره‌گذاری آن متوقف شود.

گفتنی است، چند روز گذشته فیلمی در فضای مجازی از لحظه شکسته شدن اکسل خودرو ام‌وی‌ام X55 پرو و واژگونی آن در اتوبان کاشان-قم منتشر شد که با واکنش‌های زیادی همراه شده است.

البته مدیران خودرو در پی این حادثه، اقدام به صدور فراخوان عمومی و سراسری کرده است به نحوی که به صورت فراگیر و در سطحی ملی، تمامی خودروهای X55 پرو را در سراسر کشور مورد بررسی فنی، تخصصی و دقیق قرار می گیرند.

منبع : تسنیم

دیگر خبرها

  • شماره‌گذاری ایکس ۵۵ پرو تا اطلاع ثانوی متوقف شد
  • توقف شماره‌گذاری X ۵۵ پرو تا اطلاع ثانوی
  • توقف شماره‌گذاری X۵۵ پرو تا اطلاع ثانوی به دستور سازمان استاندارد
  • شماره‌گذاری این خوردوی باکلاس مدیران خودرو تا اطلاع ثانوی متوقف شد
  • راننده تاکسی، زنان را بعد از تجاوز می‌کشت
  • شماره‌گذاری این خودرو تا اطلاع ثانوی متوقف شد
  • شماره‌گذاریایکس ۵۵ پرو تا اطلاع ثانوی متوقف شد
  • شماره‌گذاری خودروی ایکس ۵۵ پرو تا اطلاع ثانوی متوقف شد
  • شکایت ده‌ها هزار راننده تاکسی از اوبر در نقاط مختلف جهان
  • کرایه تاکسی در اهواز ۳۵ درصد گرانتر شد